Wilt u graag vooraf weten wat uw opleiding precies gaat kosten en hoeveel rijlessen u nodig heeft?
Dan kunt u gratis een vrijblijvende intestles krijgen, als u bent geselecteerd. Na afloop van deze test weet u precies waar u aan toe bent. Bent u geselecteerd, dan wordt er een persoonlijke planning gemaakt aan de hand van uw agenda en wordt er ook aan u geadviseerd welk pakket het beste bij u past.

Het video-opname-systeem.

Rijdt u met ons, dan maakt u gebruik van een heel speciaal en UNIEK systeem, waarbij uw rijlessen wordt opgenomen dmv. een kleine camera. Uw rijgedrag wordt daarna met de rij-instructeur besproken, zodat u samen met hem kan bespreken wat er vooral fout is gegaan en ook zelfs wat er goed is gegaan.  Aan de hand van ervaringen van onze kandidaten die ermee hebben gewerkt is gebleken dat hun rijgedrag op deze manier met 90% is verbeterd.
Hoe ziet het eruit? Bekijk het korte demo filmpje:

 
 

 

Lees gerust ook de ervaringen van onze kandidaten die zijn geslaagd, zodat u een beter idee heeft hoe we werken.

Rijopleiding op maat:

  • Kandidaten met faalangst of examenvrees krijgen advies en speciale begeleiding. Er wordt bv. heel vaak geoefend met o.a. een zg. rijexaminator, totdat u over die vrees heen bent.
  • Heeft u eerder rijlessen gehad en bent u niet tevreden met de kwaliteit van uw opleiding of heeft u eerder examen gedaan en bent u één of meerdere keren afgewezen? Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de aangeleerde rijstijl.
  • We zijn ook volledig gecertificeerd voor de kwaliteitsopleiding Rijopleiding In Stappen (RIS-opleiding). De aanpak van deze moderne opleiding is stap-voor-stap en u wordt daardoor beter voorbereid om deel te nemen aan het verkeer.
  • Is er haast bij? Als u zo spoedig mogelijk uw rijbewijs wilt halen om één of ander reden, dan kunnen we ook kijken of deze haalbaar is. Indien er blijkt dat het toch een moeilijke ‘klus’ voor u wordt, zal er zeker ook op tijd aan de bel worden getrokken, want trouwens:
    HET BELANG EN VEILIGHEID VAN ONZE KANDIDAAT STAAT ALTIJD VOOR !

 

 
rijschool PRINCE │ Melkweg 20 - 1188 LB Amstelveen │ tel. 06-49875581 │ E. info@rijschoolprince.nl